Upravitelj spletne strani www.topkopalnice.si (v nadaljevanju spletna stran) je podjetje TOPDOM d.o.o. (v nadaljevanju podjetje Topdom).

Vse informacije in vsebine, objavljene na spletni stani topkopalnice, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Topdom.

Ponudba izdelkov na spletni strani se lahko razlikuje od ponudbe in zaloge na posameznem prodajnem mestu. Ponudba na prodajnih mestih je odvisna od prodajnega programa, velikosti ter prodajne politike posameznega prodajnega mesta. Slike so simbolične, dekorativni material ni vključen v ceno.

Ker obstajajo na spletni strani www.topkopalnice.si določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem Topdom, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zašcito, točnost in varnost podatkov, objavljenih na teh spletnih straneh, kot tudi ne za morebitno škodo, ki bi jo uporabnik utrpel z obiskom teh povezav.

Podjetje Topdom se bo na vse načine trudilo, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na spletni strani www.topkopalnice.si, vendar si pridržuje pravico do sprememb vseh objavljenih vsebin. Podjetje ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Na določenih mestih spletne strani www.topkopalnice.si, bo podjetje Topdom zbiralo osebne podatke uporabnikov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov), o čemer bo uporabnik obveščen in bo lahko te podatke prostovoljno posredoval.

Podjetje Topdom jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi podjetja Topdom. Podatki uporabnikov spletne stani www.topkopalnice.si v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi ali bili kako drugače zlorabljeni.

Podjetje se zavezuje k trajnemu varovanju vseh zbranih podatkov preko spletne strani. Podjetje ne odgovarja za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju obrazcov na spletni strani www.topkopalnice.si. Z uporabnikom spletne strani sme podjetje Topdom stopiti v stik preko sredstev na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

TOPDOM, trgovsko podjetje, d.o.o.

Dol pri Ljubljani 28b
1262 Dol pri Ljubljani

Matična številka: 5007828
Davčna številka: SI 73764256

Tel: +386 (0)1 589 07 00
Faks: + 386 (0)1 589 07 01
E-pošta: info@topdom.si, info@topkopalnice.si