LAVAREDO - topkopalnice
Dodajte ambient na seznam želja

LAVAREDO HLA 3 NATURALE GCLA03R

Zapri
GRANITOGRES

DEL CONCA
Mere izdelka: 60 × 120 cm
Debelina izdelka: 8,5 mm
Retificirana keramika
Dodajte ambient na seznam želja

LAVAREDO HLA 3 NATURALE GRIP GGLA03GRI

Zapri
GRANITOGRES

DEL CONCA
Mere izdelka: 20 × 40 cm
Debelina izdelka: 8,5 mm
Dodajte ambient na seznam želja
Nazaj

LAVAREDO

Lavaredo, simbol moči in pristnosti – vsa energija in lepota kamna luserna.

Kolekcija Lavaredo znamke Del Conca daje prostorom občutek narave, harmonije in tišine. Ploščice te kolekcije so idealna rešitev za javne in zasebne gradnje, ki iščejo svetlost, prefinjenost in praktičnost tudi na prostem. Gre za popoln skupek površin, ki zagotavljajo maksimalno varnost v vsaki situaciji, ne da bi pri tem žrtvovali lepoto.

Odkrijte italijansko tradicijo z mešanjem ploščic različnih velikosti, da izboljšate udobne, kompaktne prostore.‎ Sodobna tema s svežim, očarljivim razpoloženjem in majhnimi oblikovalskimi dodatki, ki določajo način doživljanja prostora in barve.

Kolekcija ploščic, ki jo je navdihnil kamen luserna, izvrsten material, bogat z neverjetnimi odtenki, ki bo zagotovo razveselil s svojo privlačno strukturo ter konceptom oblikovanja in proizvodnje. Za vsakogar, ki želi dodati lepoto intimnosti svojega doma, je Lavaredo idealna kolekcija z učinkom kamna. Bogat izbor ponuja možnost mešanja različnih velikosti in odtenkov, ki segajo od Naturale do Bianco, do Antracite, da ne omenjamo dekorja Framework, ki spominja na oblikovanje kamna.

Več o seriji Lavaredo

Dodajte ambient na seznam želja
Vaša izbira je dodana v seznam želja.
Vaša izbira je odstranjena iz seznama želja.