ECO CHIC / LAB325 / PLAY - topkopalnice
Dodajte ambient na seznam želja

ECO CHIC BROWN 0004941

Zapri
GRANITOGRES

ABK
Mere izdelka: 20 × 120 cm
Debelina izdelka: 9 mm
Protizdrsni razred R10
Retificirana keramika
Dodajte ambient na seznam želja

LAB325 METAL ASH 0008720

Zapri
GRANITOGRES

ABK
Mere izdelka: 120 × 280 cm
Debelina izdelka: 6 mm
Protizdrsni razred R10
Retificirana keramika
Dodajte ambient na seznam želja

PLAY CONCRETE DESIGN A 0005902

Zapri
GRANITOGRES

ABK
Mere izdelka: 20 × 20 cm
Debelina izdelka: 8,5 mm
Protizdrsni razred R10
Dodajte ambient na seznam želja
Nazaj

ECO CHIC / LAB325 / PLAY

Ploščice z učinkom lesa se osredotočajo na eleganco in naraven videz. Mehke žile in tople barve so zasnovane tako, da zagotavljajo največjo vsestranskost. Kolekcija Eco-chic širi obseg uporabe z velikostmi, ki vključujejo ekskluzivno keramično ploščico 30 × 180 cm v debelini 20 mm za polaganje v zunanjih prostorih. Kolekcija je na voljo v 3 formatih in v 4 barvnih odtenkih.

Kolekcija je dobila ime po kodi cementnega prahu 325 in konceptu laboratorija kot prostora za kreativno eksperimentiranje. Na voljo je v treh različnih površinah: BASE (minimalistično zglajen beton, ki na zelo realističen način reproducira učinek brušenega cementa v 3 različnih minimalnih barvah in jo je mogoče enostavno kombinirati s sodobnim pohištvom), FORM (navdihnjen z betonom, odstranjenim iz opažev), in METAL (poustvarja armirani beton starinskega videza). LAB325 ponuja široko paleto rešitev, od plošč WIDE velikih dimenzij (160 × 320 / 120 × 280 cm) do 6 modularnih velikosti debeline 9 mm za notranja tla in stene ter zunanjo ploščico s protizdrsno površino in debelino 20 mm.

Play je obsežna kolekcija stilskih rešitev, ki izhajajo iz tradicije cementnih ploščic in keramike majolika, izdelkov, ki so postali izjemno priljubljeni kot sofisticirani in nadvse modni detajli v svetu sodobnega dizajna. Kolekcija PLAY, ki je na voljo v različicah Dots, Drops, Marble, Concrete Design, Concrete Retrò, Classic, Labyrinth, Re―used, Heritage, Carpet, Edge, String, Etno in Oxide, zajema veliko različnih razpoloženj, ki jih navdihuje materialna privlačnost betona in starodavna majolika, plemenski grafični dizajni in barve poslikane kovine. Na voljo je v formatu 20 × 20 cm in z razredom protizdrsnosti R10.

Več o seriji Eco chic

Več o seriji LAB325

Več o seriji Play

Dodajte ambient na seznam želja
Vaša izbira je dodana v seznam želja.
Vaša izbira je odstranjena iz seznama želja.