GRANDE RESIN LOOK / GRANDE MARBLE LOOK / VERO - topkopalnice
Dodajte ambient na seznam želja

GRANDE RESIN LOOK BIANCO SATIN RETTIFICATO M7GR

Zapri
GRANITOGRES

MARAZZI
Mere izdelka: 120 × 278 cm
Debelina izdelka: 6 mm
Protizdrsni razred R9
Retificirana keramika
Dodajte ambient na seznam želja

VERO NATURAL RT M7AP

Zapri
GRANITOGRES

MARAZZI
Mere izdelka: 22,5 × 180 cm
Debelina izdelka: 10 mm
Odporno proti zmrzali
Protizdrsni razred R9
Retificirana keramika
Dodajte ambient na seznam želja

GRANDE MARBLE LOOK SODALITE BLU BOOKMATCH LUX RT

Zapri
GRANITOGRES

MARAZZI
Mere izdelka: 160 × 320 cm
Debelina izdelka: 6 mm
Dodajte ambient na seznam želja
Nazaj

GRANDE RESIN LOOK / GRANDE MARBLE LOOK / VERO

Marazzi Grande Resin Look reinterpretira vso sodobnost in otipljivo privlačnost smole v velikih formatih ploščic iz porcelanske keramike v tanki izvedbi – 6 mm – in novi rektificirani velikosti 120 × 278 cm, ki zagotavlja ploščice, ki lahko pokrijejo celotno višino standardne stene, brez rezov. Grande Resin Look je na voljo v 8 barvah: 4 na satinirani površini – Bianco, Grigio, Beige in Verde Chiaro – ki se lahko uporabljajo na tleh in stenah v zaprtih prostorih in na prostem ter tudi za oblaganje fasad, in 4 na površini Cold Satin – Rosa, Rosso, Verde Scuro in Blu – primeren samo za uporabo na stenah notranjih prostorov.

Kolekcija Grande Marble Look je na voljo v različnih barvah in formatih ter jo je mogoče konfigurirati glede na vaše potrebe. V dobi digitalne ponovljivosti narave so žile in subtilne različice odtenkov izbranih marmorjev dobile novo življenje z večjo jasnostjo in trajnostjo kot izvirnik. Od Verde Aver iz Val d’Aoste do Calacatta Vena Vecchia iz Toskane, od Grigio Carnico do eksotične Sahare Noir, novi navdihi se zdaj pridružujejo klasičnim marmorjem kolekcije Marble Look, poleg svežih interpretacij beneškega teraca. Ta kolekcija je na voljo v 6 dimenzijah in je odporna proti zmrzali.

Marazzi Vero obogati svoj izrazni profil: barvam Natural, Rovere, Castagno in Quercia se sedaj pridružujejo novi odtenki Sabbia, Betulla in Larice. Ta razširitev ponudbe povečuje arhitekturno moč kolekcije s poudarjanjem koncepta pristnosti in krepitvijo njenega potenciala za sodobno notranjo zasnovo, ki jo navdihuje brezčasna eleganca lesa. Ta kolekcija je na voljo v 5 dimenzijah in je odporna proti zmrzali.

Več o seriji Grande Resin Look

Več o seriji Grande Marble Look

Več o seriji Vero

Dodajte ambient na seznam želja
Vaša izbira je dodana v seznam želja.
Vaša izbira je odstranjena iz seznama želja.