WIDE&STYLE / PLAY / NATIVE - topkopalnice
Dodajte ambient na seznam želja

WIDE&STYLE RAIN FOREST

Zapri
STENSKA KERAMIKA

ABK
Mere izdelka: 160 × 320 cm


Wide&Style je ekskluzivna kolekcija znamke ABK, ki združuje vsestranskost in tehnično zmogljivost keramike velikih formatov z barvami, dizajni in vzorci, ki iščejo navdih v svetu tapet. Izdelana je iz 6 in 7 mm debelega granitogresa z uporabo najnovejše generacije digitalne dekoracije.
Tehnične značilnosti keramike Wide&Style omogočajo uporabo na notranjih in zunanjih stenah, zaradi česar so primerne tako za stanovanjsko arhitekturo (kopalnice, kuhinje, dnevne sobe, spalnice) kot za javne in poslovne prostore (bari, restavracije, trgovine, hoteli).
Dodajte ambient na seznam želja

PLAY OXIDE JADE

Zapri
GRANITOGRES

ABK
Mere izdelka: 20 × 20 cm
Debelina izdelka: 8,5 mm
Protizdrsni razred R10
Dodajte ambient na seznam želja

NATIVE FOREST

Zapri
GRANITOGRES

ABK
Mere izdelka: 80 × 80 cm
Debelina izdelka: 9 mm
Retificirana keramika
Protizdrsni razred R10
Dodajte ambient na seznam želja
Nazaj

WIDE&STYLE / PLAY / NATIVE

Wide&Style je ekskluzivna kolekcija znamke ABK, ki združuje vsestranskost in tehnično zmogljivost keramike velikih formatov z barvami, dizajni in vzorci, ki iščejo navdih v svetu tapet. Izdelana je iz 6 in 7 mm debelega granitogresa z uporabo najnovejše generacije digitalne dekoracije. Tehnične značilnosti keramike Wide&Style omogočajo uporabo na notranjih in zunanjih stenah, zaradi česar so primerne tako za stanovanjsko arhitekturo (kopalnice, kuhinje, dnevne sobe, spalnice) kot za javne in poslovne prostore (bari, restavracije, trgovine, hoteli).

Play je obsežna kolekcija stilskih rešitev, ki izhajajo iz tradicije cementnih ploščic in keramike majolika, izdelkov, ki so postali izjemno priljubljeni kot sofisticirani in nadvse modni detajli v svetu sodobnega dizajna. Kolekcija PLAY, ki je na voljo v različicah Dots, Drops, Marble, Concrete Design, Concrete Retrò, Classic, Labyrinth, Re―used, Heritage, Carpet, Edge, String, Etno in Oxide, zajema veliko različnih razpoloženj, ki jih navdihuje materialna privlačnost betona in starodavna majolika, plemenski grafični dizajni in barve poslikane kovine. Na voljo je v formatu 20 × 20 cm in z razredom protizdrsnosti R10.

Native zbirko porcelana navdihuje primitivna privlačnost drobnozrnatega kamna, kot sta granit in porfir, pridobljen iz gora italijanske regije Trentino. Gre za kamen z aglomeratnim učinkom nenavadne barve, ki izstopa po svoji subtilni, homogeni teksturi. Rezultat je teksturirana, a na dotik mehka površina s privlačnim enotnim dizajnom, ki je na voljo v petih prefinjenih barvah.

Več o seriji Wide&Style

Več o seriji Play

Več o seriji Native

Dodajte ambient na seznam želja
Vaša izbira je dodana v seznam želja.
Vaša izbira je odstranjena iz seznama želja.