LOTUS - topkopalnice
Dodajte ambient na seznam želja

LOTUS, LOTUSAQS9

Zapri
KAD, PROSTOSTOJEČA

Mere izdelka: 1650 × 750 × 650 cm

Ovalna prostostoječa kopalna kad Lotus iz umetnega kamna (liti marmor). Očara z valovitimi linijami in elegantnim asimetričnim dizajnom. Poleg vrhunske estetike in prijetnega občutka na otip kad nudi široko in ukrivljeno hrbtno oporo ter pravšnjo dolžino dna, zato bo vaša kopel še bolj udobna in sproščujoča.

Kad je izdelana iz inovativnega kamnitega kompozita AQUASTONE®, ki je sestavljen iz 75% zdrobljenega dolomita in 25% poliesterske smole. Edinstvena prednost kamnitega kompozita je njegova toplotna stabilnost, zaradi katere voda v kadi dlje časa ohranja temperaturo.

Kad je na voljo v mat ali sijaj izvedbi ter v različnih barvah.

 
Bela
Mat
Dodajte ambient na seznam želja

LOTUS, LOTUSAQS11

Zapri
UMIVALNIK, PROSTOSTOJEČI

Mere izdelka: 890 × 500 × 400 cm

Trendovski prostostoječ umivalnik Lotus privlačne ovalne oblike s čistimi ter lepo zaokroženimi linijami. V celoti je izdelan iz umetnega kamna (liti marmor) in ga krasi estetsko dovršen dizajn ter nudi prijeten občutek na otip.

Umivalnik je izdelan iz inovativnega kamnitega kompozita AQUASTONE®, ki je sestavljen iz 75% zdrobljenega dolomita in 25% poliesterske smole. Edinstvena prednost kamnitega kompozita tudi njegova toplotna stabilnost.

Prostostoječi umivalnik se kombinira s stensko podometno armaturo ali prostostoječo armaturo s talnim priklopom. Odtok vode je možen v tla ali v steno. Za odtok v steno je potreben dodaten izrez na zadnji strani umivalnika, kar je potrebno predhodno izpostaviti ob naročilu.

Umivalnik je na voljo v mat ali sijaj izvedbi ter v različnih barvah.

 
Bela
Mat
Dodajte ambient na seznam želja
Nazaj

LOTUS

Dodajte ambient na seznam želja
Vaša izbira je dodana v seznam želja.
Vaša izbira je odstranjena iz seznama želja.