Že dolgo ne drži več, da se v kopalnici dolgo zadržuje predvsem nežnejši spol. Negovani moški so postali stalnica, zato je lahko tudi kopalnica čisto pravi moški brlog, ki se ga ne bo sramoval še tak »alfa samec«. Seveda pa za to potrebuje drugačen pristop. Več dinamičnosti in izrazitih linij, obenem pa funkcionalno razporeditev, ki se učinkovito prilega moškemu življenjskemu stilu.

Kopalnica ni nujno le prostor nežne intime, lahko je tudi pravi vodnjak vznemirljive energičnosti, skladnosti in umerjenosti. Moške kopalnice vsekakor potrebujejo tisto posebno noto, ki izraža samosvoj moški stil in karakter. Nepogrešljiva je izbira temnejših odtenkov ploščic, lahko pa se odločite tudi za črno-belo klasiko. Moška kopalnica je vse prej kot načičkan prostor, poln mehkobe, zato nujno potrebuje elemente, ki izražajo samozavest in eleganco.

Od temnejšega lesa in marmorja ali kamnitih ploščic, če stavite na klasiko, pa vse do minimalističnega futurizma, ki ga lahko ustvarite z izbiro sodobno oblikovanih armatur in kopalniškega pohištva. Moška kopalnica mora nujno odražati predvsem eleganco, moškemu uporabniku pa zagotoviti, da ima vse, kar potrebuje, vedno pri roki.

To pomeni manj elementov in predvsem samo tiste, ki jih moški res potrebuje. Od priročno umeščenih odlagalnih polic do dovolj prostornega umivalnika in, pozor, nič roza barve! Spoštovani uglajeni poslovneži, strastni avanturisti, zagrizeni športniki, brezskrbni uživači in »hip« kozmopoliti, pri nas boste zagotovo našli top rešitve, ki se vam bodo prilegale vse od izbire barv in materialov do zadnjega detajla.

In kar je za moške še posebej pomembno, vse to boste našli na enem mestu, hitro in brez nepotrebnega zapravljanja časa. Naša sreča je odvisna od ubranosti naših pričakovanj z resničnostjo, ki nas obdaja. Pri tem je dobro, da je naša notranjost v harmoniji z zunanjim svetom. Podobno je  s prostorsko usklajenostjo in ravnovesjem v vašem domu.

Moška kopalnica mora nujno odražati predvsem eleganco, moškemu uporabniku pa zagotoviti, da ima vse, kar potrebuje, vedno pri roki.