Kako do topkopalnice? Oglejte si serijo oddaj, v katerih nasvete in rešitve za uspešno prenovo kopalnice predstavlja N° 1 keramičar med raperji in N° 1 raper med keramičarji – 6pack Čukur.

Epizoda 1

Prvi korak do top kopalnice je 3D izris. Kako izris pomaga pri izbiri ploščic? Je za manjšo kopalnico primernejša izbira večjih ploščic ali obratno? Vse odgovore izveste v prvi epizodi serije.

 

Epizoda 2

3D izris za novo kopalnico je narejen, keramika je izbrana, a prišlo je do nepredvidenega zapleta z ženo. Kaj je sledilo, si poglejte v naslednjem videu:

 

Epizoda 3

6pack Čukur je korak bližje svoji top kopalnici! Brez zapletov tudi tokrat ni šlo. Kako odstraniti staro lepilo iz časov linoleja? Kako namestiti radiator, ki bo pritrjen na gips ploščo? Odgovore najdete v novi epizodi.

 

Epizoda 4

6pack Čukur je bil priden in tako se prenova njegove kopalnice počasi bliža koncu! Veste, kako vgraditi električno talno gretje, da je lepljenje keramike lepše in hitrejše? Prisluhnite tokratnemu top triku.

 

Epizoda 5

Za novo top kopalnico družine 6pack Čukur je prispela keramika! Zdaj je čas za polaganje. Kakšen je pravilni vrstni red polaganja? Zakaj je pri izbiri talne keramike treba biti pozoren na drsnost? Oglejte si v spodnjem videu:

 

Epizoda 6

Katero fugirno maso izbrati, da bo kopalnica sijala še dolgo? Kdo to bolje ve od mojstra 6pack Čukur, ki pridno prenavlja svojo kopalnico. Oglejte si top trik, v katerem raper razloži, zakaj so paneli v imitaciji lesa top izbira, sploh za manjše kopalnice.

 

Epizoda 7

Prenova kopalnice je dokončana! V spodnjem videu si oglejte končni rezultat. Kopalnica raperja 6pack Čukurja je dober primer, kako je mogoče iz majhne kopalnice dobiti največ. Končni top vtis je izjemna eleganca in funkcionalnost.

 

Če imamo manjše prostore, se je priporočljivo odločiti za večjo keramiko, saj bo navidezno povečala prostor.