Če ste eden izmed tistih, ki bolj kot nevtralne odtenke obožuje drzne barve, potem ne iščite dlje, saj je letošnja barva notranjega dizajna Viva Magenta. Ta živahen, drzen odtenek bo govoril zase in v vaš prostor vnesel delček vaše drzne osebnosti. V tem članku bomo raziskali priljubljenost barve Viva Magenta in podali nekaj nasvetov o tem, kako jo vključiti v dizajn vaše kopalnice.

Najprej si pobliže poglejmo barvo Viva Magenta. Gre za svetlo rdeč – živo roza odtenek z vijoličnimi podtoni. Je zabavna in igriva barva, ki izžareva energijo in navdušenje. Magenta je že nekaj časa priljubljena barva za notranjo opremo, Viva Magenta pa ta trend dviguje na višjo raven. Je drzna, moderna barva, ki se dobro poda v različne sloge, od sodobnega do boemskega.

Ena najboljših stvari pri Viva Magenta je, da je vsestranska. Uporabite jo lahko kot detajl, da dodate nekaj zanimivosti sicer nevtralni kopalnici, ali pa jo uporabite kot glavno barvo za bolj drzen videz.

Arblu_copia_ogledalo
Arblu - Copia
Marazzi_Pottery
MARAZZI - POTTERY
Marazzi_Colorblock_003.jpg.1920x0_q75_crop
V Viva Magento lahko okrasite le eno steno.
Marazzi_Cloud_004.jpg.1920x0_q75_crop
Viva Magenta le kot minimalističen dodatek.
Arblu_copia_ogledalo
Marazzi_Pottery
Marazzi_Colorblock_003.jpg.1920x0_q75_crop
Marazzi_Cloud_004.jpg.1920x0_q75_crop

Začnite z dodatki

Če živite z načelom “manj je več”, začnite z majhnimi dodatki. Dodajte nekaj magenta brisač, zaveso za prho ali kopalniško preprogo, da v svoj prostor vnesete nekaj barve in tople energije. Gre za preprost in ugoden način, da v svojo kopalnico vnesete estetskost brez večje prenove.

Kombinirajte jo z nevtralnimi barvami

Viva Magenta je drzna barva, zato je pomembno, da jo uravnotežite z nevtralnimi odtenki. Kombinirajte jo z belo, sivo ali črno, da ustvarite modern in prefinjen videz. Lahko jo poskusite združiti tudi z bež ali rjavo za bolj boemski občutek. Ne pozabite le, da lahko zaradi preveč barv vaša kopalnica postane kaotična, zato naj bo preprosta in se držite ene ali dveh poudarjenih barv.

Razmislite o “avantgarde” steni

Če ste pogumni, razmislite o obarvanju določene stene v barvi Viva Magenta. To bo ustvarilo osrednjo točko v vaši kopalnici in govorilo zase. Poskrbite le, da boste to uravnotežili z nevtralnimi ploščicami in dodatki, da preprečite, da bi se v vaši kopalnici počutii preobremenjeno.

Eksperimentirajte s teksturami

Teksture lahko vaši kopalnici dodajo globino in zanimivost, še posebej, če delate z drznimi barvami, kot je Viva Magenta. Razmislite o dodajanju puhaste preproge, pletene košare ali nekaj teksturiranih brisač, da svojemu prostoru dodate nekaj razsežnosti.

Naj vas ne bo strah mešati vzorcev in tekstur v vaši kopalnici Viva Magenta. Črte, pike in rože se lahko dobro ujemajo s to drzno barvo. Kot rečeno – pazite le, da se držite dosledne barvne sheme, da preprečite, da bi vaša kopalnica delovala kaotično.

Viva Magenta je zabavna in živahna barva, ki lahko v vašo kopalnico vnese nekaj osebnosti. Ne glede na to, ali želite izraziti svojo drznost ali le preprosto dodati nekaj zanimivosti svojemu prostoru, obstaja veliko načinov za vključitev te priljubljene barve. Od majhnih dodatkov do razkošnih sten, eksperimentirajte z različnimi tehnikami, da najdete popolno ravnovesje za svojo kopalnico. S pravo kombinacijo barv, tekstur in vzorcev lahko ustvarite kopalnico Viva Magenta, ki je elegantna, prefinjena in edinstvena za vas.

Vas zanima, kako bi se vaši kopalnici podala Viva Magenta? Naročite se na brezplačen izris!

Izris Kopalnice