Ko nas zima ovije v svoj hladen objem, je pravi čas, da v svoje domove vnesemo toplino in udobje. Nekaterim od nas pa je zimska hladnina zelo všeč, zato si spodaj lahko preberete tudi, kako vašo kopalnico ustvariti še bolj zimsko! Medtem ko se mnogi osredotočajo na dekoracijo bivalnih prostorov, je kopalnica pogosto spregledana. To sezono se potopimo v svet zimskih barv in odkrijmo, kako lahko vašo kopalnico spremenijo v prijetno zatočišče. Od pomirjujoče modre do zemeljsko nevtralne, vam predstavljamo palete, ki bodo vašo kopalnico spremenile v zimsko pravljico.

Hladna modrina

Zima je sinonim za hladne tone, ki posnemajo svežino snega in mirnost ledene pokrajine. Razmislite o vključitvi odtenkov svetlo modre, pudrasto modre in ledeno bele barve v svojo kopalnico. Te barve vzbujajo občutek umirjenosti, zaradi česar je vaša kopalnica umirjeno zatočišče. Od brisač do zaves za prho, dodajte te hladne odtenke, da ustvarite zimsko oazo.

Bogati draguljasti toni

Globoki draguljasti toni se odlično ujemajo z bogastvom zime. Pomislite na smaragdno zeleno, safirno modro in rubinasto rdečo. Te barve vaši kopalnici dodajo pridih razkošja in jo spremenijo v razkošno zatočišče. Vključite dodatke v odtenkih draguljev, kot so razpršilniki za milo, preproge ali celo steno, da v prostor vnesete toplino in prefinjenost.

LAUFEN – THE NEW CLASSIC....
LAUFEN – THE NEW CLASSIC....
GLOBO – VASCHE
GLOBO – VASCHE
ABK – WIDESTYLE MINI, CLOUD
ABK – WIDESTYLE MINI, CLOUD
ABK – SENSI SIGNORIA
LAUFEN – THE NEW CLASSIC....
GLOBO – VASCHE
ABK – WIDESTYLE MINI, CLOUD

Nevtralni zemeljski toni

Nevtralni toni odmevajo s preprostostjo in tiho lepoto zimskih pokrajin. Razmislite o uporabi odtenkov taupe, sive in bež, da ustvarite prijetno in brezčasno vzdušje. Ti zemeljski nevtralni odtenki se dobro ujemajo z različnimi stili dekoracije in jih je mogoče enostavno dopolniti z lesenimi poudarki ali kovinskimi zaključki za pridih elegance.

Kovinske armature v toplih odtenkih

Če želite svoji zimski kopalniški opremi dodati pridih glamurja in topline, razmislite o vključitvi kovinskih poudarkov. Zlati, bakreni in medeninasti elementi lahko povzdignejo celoten videz prostora. Pomislite na uvedbo teh kovinskih odtenkov skozi pipe, strojno opremo za omare ali celo v obliki okrasnih ogledal.

Zelena in rjava, kateri navdihuje narava!

Poiščite navdih v zimskih pokrajinah in vnesite naravne elemente. Zeleni, ki jih navdihujejo zimzelena drevesa, in bogati rjavi, ki spominjajo na lubje drevesa, bodo vaši kopalnici dodali organski pridih. Razmislite o vključitvi teh barv v lončnice, lesene police ali celo v stensko keramiko, ki jih navdihuje narava.

 

Preoblikovanje vaše kopalnice v zimsko zatočišče je čudovit način, da objamete čar bolj temne sezone. Ne glede na to, ali imate raje hladne tone ledeno modrega, bogastvo tonov draguljev ali toplino zemeljskih nevtralnih odtenkov, obstajajo neskončne možnosti za ustvarjanje prijetnega in vabljivega prostora.

Eksperimentirajte s kombinacijo barv, tekstur in dodatkov, da svoji kopalnici vdahnete duh zime in jo spremenite v zatočišče, v katerem boste uživali vso sezono.

Ne pozabite, da je ključnega pomena ustvariti harmonično mešanico barv, ki ne odseva le lepote zime, ampak tudi naredi vašo kopalnico prijeten pobeg pred mrazom.

ABK – SENSI ROMA
GEOTILES – AMAZONA
GEOTILES – CELIA
IDEA – SHINE BEIGE

Si želite naučiti več o zimskih odtenkih?

Oglasite se v naših salonih keramike!

Če želite svoji zimski kopalniški opremi dodati pridih glamurja in topline, razmislite o vključitvi kovinskih poudarkov. Zlati, bakreni in medeninasti elementi lahko povzdignejo celoten videz prostora.