Pravijo, da imajo vsake oči svojega »malarja«. Lahko bi rekli tudi, da ima vsak izmed nas svoje pojmovanje tega, kaj je šik. Še posebej, ko se gre za šik kopalnico. Nekateri prisegajo na skandinavski minimalizem, drugi na nežno romantiko, spet tretji na bogato barvitost ali prefinjeno elegantno kopalnico. Tisti pravi pomen šika pa je v tem, da damo prostoru pravo mero vsega, kar ga naredi dovolj posebnega, z izbranim okusom in premišljeno izbiro detajlov.

Beseda šik, ki izhaja iz francoščine, pomeni urejenost, eleganco in čednost. Ni slučaj, da je beseda ena izmed številnih, prevzetih iz francoskega jezika, ki se uporabljajo predvsem v svetu visoke mode. Za Francoze nasploh velja, da dajo veliko na urejenost in to, da so oblečeni lepo in priložnosti primerno. Ta preprost modni postulat lahko prenesemo tudi na področje notranjega opremljanja.

Ko se odločimo za kopalniško opremo, ki je skladna z ostalimi prostori v našem domu, ki odraža našo osebnost, a obenem preseneča z umerjenimi detajli, sledi sodobnim trendom, a upošteva tudi tradicijo, smo vedno na pravi poti doseganja  brezčasno šik ambienta.

Če si na poti do sanjske kopalnice za maksimo postavimo predvsem doseganje celovite lepote, elegance in prefinjenosti, bo šik nedvomno končni rezultat naših prizadevanj. Pri tem pa so vam na voljo tudi naši strokovnjaki, s pomočjo katerih bo vaša kopalnica nedvomno vedno opremljena šik, kot se šika.

Pri tem pa so vam na voljo tudi naši strokovnjaki, s pomočjo katerih bo vaša kopalnica nedvomno vedno opremljena šik, kot se šika.